0 Cos de cumparaturi 0

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0 Cos de cumparaturi 0

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

FREE SHIPPING OVER 250 RON
FREE GIFT WRAPPING & MESSAGE CARD
ENGRAVING SERVICE
ALL PRODUCTS ON STOCK & 24h DELIVERY

LIVRAREA COMENZILOR ONLINE

Timp de livare: 24 de ore de la plasarea comenzii in timpul saptamanii de luni pana vineri. In cazul in care comanda este plasata vineri va rugam sa specificati daca doriti livrarea in ziua de sambata. Pentru comenzi plasate in week-end timpul de livrare este de 48 de ore.

In cazul in care plata comenzii se face prin ordin de plata livrarea produselor este conditionata de primirea in contul bancii nostre a contravalorii comenzii dumneavoastra.

COSTUL TRANSPORTULUI 

Valoare comandaIn BucurestiIn afara Bucurestiului
Mai mica de 250 LEI 11 LEI 17 LEI
Mai mare de 250 LEI Gratuit Gratuit

 

Toate comenzile sunt procesate folosind o conexiune securizată SSL în timpul tranzacției, menținând informațiile confidențiale și securizate.

Modalitati de plata:

  • Online cu card bancar: Visa sau MasterCard. Platile online vor fi procesate prin intermediul platformei MobilPay, in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).
  • Numerar sau ramburs. Modalitatea este valabila pentru cumparaturi de maxim 5000 de lei. Firma de curierat colaboratoare este Fan Courier.
  • Ordin de plata (Veti primi proforma cu detaliile de plata imediat dupa plasarea comenzii).
  • Depunere de numerar direct in contul bancii noastre.

 

GRAVAREA INSTRUMENTELOR DE SCRIS 

  • Gravarea se realizeaza pe capacul instrumentului de scris, pe suprafata de culoare neagra; numarul maxim de caractere este 13; puteti alege nume/prenume/initiale. Alegeti fontul preferat din selectia de mai sus de la setarea "Add Engraving Personalization", un exemplu este sugerat in poza de produs. Optiunea de gravare este setata pe site-ul nostru numai pentru instrumentele de scris care pot fi gravate. Alegeti instrumentul de scris si fontul pe care il doriti pentru gravare si adaugati-le in cosul de cumparaturi.

 

EXEMPLIFICARE

 

 

 

SERVICIU GRATUIT DE AMBALARE AL CADOURILOR SI CARD DE MESAJ

  • Toate produsele Montblanc achizitionate sunt prezentate in cutii individuale. La cererea dumneavoastra putem ambala gratuit tip cadou produsele achizitionate. Aceste servicii sunt disponibile la momentul checkout pe parcursul efectuarii comenzii pe site-ul nostru.
  • Puteti adauga un mesaj pentru fiecare produs cadou comandat. Mesajul apare pe o felicitare inclusa intr-un plic asortat. Daca alegeti sa nu scrieti un mesaj, felicitarea va avea spatiu liber in locul mesajului.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Montblanc Romania garantează o rambursare integrala cu condiţia ca toate produsele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că produsele nu trebuie să fi fost deteriorate, modificate şi că orice eticheta a produsului sau a coletului trebuie să fie intacta. Certificatul de garantie trebuie de asemenea sa fie returnat. Nu se returneaza costul de transport.

Nu se pot returna consumabilele si produsele care au fost personalizate: instrumentele de scris care au fost gravate si/sau articolele de pielarie care au fost embosate la cererea si cu acordul scris al clientului.

Puteţi anula sau returna comanda de la data plasării comenzii până în ziua 15 de la primirea produselor comandate conform Legii nr.130/2000.

Dacă doriţi să anulaţi sau să returnaţi comanda, vă rugăm să ne transmiteţi o notificare prin e-mail la contact@montblancromania.com.

Rambursarea se face utilizând aceeaşi metodă folosită pentru efectuarea plăţii în cel mai scurt timp cu putinţă, cel mai târziu în termen de 10 zile de la primirea notificării dumneavoastră de anulare, cu condiţia ca noi să fi primit articolele.

In cazul in care intampinati dificultati la plasarea unei comenzi pe site-ul nostru sau pentru orice detalii va rugam sa ne contactati: M: 0770 322 793.