0 Cos de cumparaturi 0

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0 Cos de cumparaturi 0

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

FREE SHIPPING OVER 250 RON
FREE GIFT WRAPPING & MESSAGE CARD
ENGRAVING SERVICE
ALL PRODUCTS ON STOCK & 24h DELIVERY

CUM COMAND ONLINE

Online cumparati rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:

Cautati produsul dorit:

Navigati in categoriile de produse direct din meniul afisat central sau puteti cauta un produs direct in campul special de cautare, situat in dreapta sus, semnalizat cu iconita de tip LUPA.

Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos":

Puteti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verificati comanda dumneavoastra:

Dupa adaugarea fiecarui produs, sunteti directionat automat la cosul de cumparaturi, aici puteti sa vizualizati lista produselor selectate, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate.

Efectuati clic pe „CHECKOUT“ pentru a finaliza comanda. Este necesar a va inregistra pentru a plasa o comanda pe site-ul nostru, oricand puteti vizualiza comenzile dumneavoastra.

Selectati facturarea comenzii:

Persoana fizica SAU Persoana juridica           

Regimul facturilor fiscale, în vigoare de la 1 ianuarie 2013, este stabilit prin:

– Art. 155 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare;

– Ordonanţa Guvernului nr. 15/2012 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal

– Hotărârea Guvernului nr. 1071/2012 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, aprobate prin – – Hotărârea Guvernului nr. 44/2004 au fost aduse modificări privind utilizarea facturilor fiscale.

Modalitati de plata:

  1. Online cu card bancar: Visa sau MasterCard. Platile online vor fi procesate prin intermediul platformei MobilPay, in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.
  2. Numerar sau ramburs. Modalitatea este valabila pentru cumparaturi de maxim 5000 de lei. Firma de curierat colaboratoare este Fan Courier.
  3. Ordin de plata (Veti primi proforma cu detaliile de plata imediat dupa plasarea comenzii).
  4. Depunere de numerar direct in contul bancii noastre.

Nu uitati sa cititi termenii si conditiile si sa bifati casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile Montblanc Romania” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Finalizare comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Livrare comanda:

Livrarea comenzilor dumneavoastra se face prin Fan Courier. 

Timp de livare: 24 de ore de la plasarea comenzii in timpul saptamanii de luni pana vineri. In cazul in care comanda este plasata vineri va rugam sa specificati daca doriti livrarea in ziua de sambata. Pentru comenzi plasate in week-end timpul de livrare este de 48 de ore.

In cazul in care plata comenzii se face prin ordin de plata livrarea produselor este conditionata de primirea in contul bancii nostre a contravalorii comenzii dumneavoastra.

Cost transport:

 

Valoare comandaIn BucurestiIn afara Bucurestiului
Mai mica de 250 LEI 11 LEI 17 LEI
Mai mare de 250 LEI Gratuit Gratuit

 

Toate comenzile sunt procesate folosind o conexiune securizată SSL în timpul tranzacției, menținând informațiile confidențiale și securizate.