0 Cos de cumparaturi 0

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0 Cos de cumparaturi 0

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

FREE SHIPPING OVER 250 RON
FREE GIFT WRAPPING & MESSAGE CARD
ENGRAVING SERVICE
ALL PRODUCTS ON STOCK & 24h DELIVERY

CADOURI CORPORATE

In cazul in care doriti o oferta de pret speciala de tip corporate va rugam sa ne contactati pe e-mail: contact@montblancromania.com sau telefonic la M: 0740 435 134.

Download the catalogue

 Montblanc Writing Instrument brochure cover close-up

Aici puteți descărca versiunea electronică a noului catalog Montblanc Corporate Gift.

GRAVAREA INSTRUMENTELOR DE SCRIS

  • Pentru a oferi instrumentului de scris o notă specială și personală, Montblanc Romania oferă serviciul de gravare a numelui si a prenumelui si/sau a inițialelor ( maxim 13 caractere). Serviciul de gravare va fi disponibil din nou incapand cu data de 10 Septembrie 2018.
  • Costul gravării: 90 lei, TVA inclus.  

Montblanc Engraved wiriting instruments close-up

EMBOSAREA ARTICOLELOR DIN PIELE

  • Se pot embosa initialele numelui dumneavoastra (pana la 4 initiale maxim) pe urmatoarele produse Montblanc: portofel, agenda, notes, etui pentru instrumentul de scris sau pe alt accesoriu din piele.
  • Embosarea se poate realiza doar de catre departamentul specializat de la sediul central Montblanc din Hamburg. In cazul in care solicitati acest fel de personalizare va rugam sa ne contactati.

 Montblanc Embossed leather good close-up

Produsele personalizate nu pot fi schimbate sau returnate.

 

SERVICIUL GRATUIT DE AMBALARE AL CADOURILOR CORPORATE

  • Toate produsele Montblanc achizitionate sunt prezentate in cutii individuale. La cererea dumneavoastra putem ambala gratuit tip cadou produsele achizitionate.
  • Puteti adauga un mesaj pentru fiecare produs cadou comandat. Mesajul apare pe o felicitare inclusa intr-un plic asortat. Daca alegeti sa nu scrieti un mesaj, felicitarea va avea spatiu liber in locul mesajului.