0 Cos de cumparaturi 0

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0 Cos de cumparaturi 0

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

FREE SHIPPING OVER 250 RON
FREE GIFT WRAPPING & MESSAGE CARD
ENGRAVING SERVICE
ALL PRODUCTS ON STOCK & 24h DELIVERY

In anul 1906 s-au pus bazele companiei Montblanc in Hamburg iar in anul 1910 este adoptat oficial numele de marca Montblanc, inspirat de cel mai inalt varf din muntii Alpi simbolizand viziunea de excelenta a celui mai ridicat standard de calitate.

In cei 111 ani de existenta brand-ul Montblanc-pornind ca un producator de elita pentru instrumentele de scis s-a dezvoltat continuu devenind astazi un brand complet de produse de lux extinzandu-si portofoliul cu liniile de ceasuri, articole de pielarie, accesorii, parfumuri, bijuterii.

Anul 1906 - S-au pun bazele companiei Montblanc in Hamburg de catre comerciantii Alfred Nehemias, Claus Voss si inginerul berlinez August Eberstein si dupa o perioada petrecuta in Statele Unite unde au luat cunostinta cu inovatiile tehnice in materia producerii stilourilor.

Anul 1909 - Se lanseaza colectie de serie Montblanc sub denimirea “Rouge et Noir”

Anul 1910 - Este adoptat oficial numele de marca Montblanc, inspirat de cel mai inalt varf din muntii Alpi simbolizand viziunea de excelenta a celui mai ridicat standard de calitate. Steluta in sase colturi reprezinta cei sase ghetari acoperiti de zapada din Alpii Francezi.

Anul 1919 - S-a deschis primul boutique Montblanc in Hamburg.

Anul 1922 - Brand-ul Montblanc devine cunoscut in intreaga lume si datorita campaniei publicitare inovoatoare promovata.

Anul 1924 - Apare celebra linie clasica Montblanc Meisterstück.

Anul 1935 - Se deschide fabrica pentru mici obiecte de pielarie la Offenbach.

Anul 1963 - Montblanc scrie istorie, are loc emblematicul moment: Cancelarul Federal Dr.Konrad Adenauer imprumuta stiloul Montblanc de la  Presedintele American John F.Kennedy pentru a isi inscrie numele in cartea de onoare a orasului Cologne.

 Anul 1983 - Apare colectia Meisterstück Solitaire. Stiloul Meisterstück apare in filmul Octopussy” din seria James Bond.

 

Anul 1996 - Montblanc lanseaza linia de bijuterii pentru barbati sub denumirea: “Meisterstück Jewellery Collection”.

Anul 1997-Montblanc Montre S.A. - manufactura pentru ceasuri- este fondata in Le Locle, Elvetia.

 

Anul 1998 - Montblanc devine parte din grupul Richemont, unul dintre cele mai mari companii de tip conglomerat pe piata de lux din lume.

Anul 2003 - Se lanseaza colectia de instrumente de scris StarWalker.

Anul 2006 - Este patentat diamantul Montblanc.

Anul 2008 - La Salonul International de la Haute Horlogerie din Geneva, Montblanc lanseaza propriul calibru de ceas MB R100, manufacturat 100% in house. Colectia de ceasuri Nicolas Rieussec Monopusher Chronograph este lansata in onoarea inventatorului primului cronograf Nicolas Rieussec.

 

Anul 2012 - Montblanc numeste centrul Pelletteria de langa Florenta ca fiind punctul de productie pentru produsele de pielarie.

Anul 2013 - Montblanc lanseaza unul dintre cele mai performante colectii ceasuri cu turbilion: Villeret 1858- the ExoTourbillon Rattrapante.

Anul 2014 - Actorul American, nominalizat la Oscar - Hugh Jackman devine ambasador pentru brandul Montblanc.

Anul 2017 - Este lansat primul MONTBLANC SUMMIT WATCH-primul smart ceas produs de catre Montblanc.

 

 

The Montblanc 1858 Collection: Capturing the Spirit of Mountain Exploration